Glutenfri Kärleksmums

Dessa glutenfria kärleksmums är bakade på vår gluten- och laktosfria mix Glutenfri Tasty LF. Vi har smaksatt med Hagelberg’s Mocca Paris extrakt.

Ingredienser

Kapsel choklad

  • 900 g Glutenfri Tasty LF
  • 100 g Kakao
  • 1000 g Strösocker
  • 800 g Ägg
  • 600 g Rapsolja
  • 200 g Vatten
  • 4 g Salt
  • 20 g Bakpulver
  • 100 g Milko mjölkpulver

Glasyr

  • 870 g Fondantpulver
  • 60 g Kaffe
  • 60 g Vatten
  • 25 g Rex (smält)
  • 10 g Mocca Paris Extrakt

Extra

  • Kokos

Arbetsbeskrivning

Kapselkaka choklad
Väg upp ingredienserna och kör på låg hastighet i 10 min.
Häll upp i kapselplåt och baka av i 175°C i ca 30 min. Vänd efter avbakning. Låt svalna.

Glasyr
Väg upp ingredienserna och blanda allt till en homogen glasyr.
Värm försiktigt glasyren i mikrovågsugn. Bred ut över kapseln och strö på kokos. Skär upp bitar i önskad storlek och form.