
Med vår brödbas Ven bakar du ett hamburgerböd som är väldigt saftigt, har en mycket fin färskhållning och en härlig arom
Ingredienser
- Ven 500 g
- Bagerivetemjöl 1200 g
- Vit sirap 150 g
- Rapsolja 150 g
- Salt 40 g
- Jäst 80 g
- Starbake mjuk CL 15 g
- Starbake volym CL 15 g
- Vatten 1000 g
Arbetsbeskrivning
Väg upp alla ingredienser och kör allt till en smidig deg. Väg upp 2400 g bräck. Rundriv och kavla ut till ca 10 cm i diameter. Jäs och baka av med fördel i form för hamburgerbröd. Spraya med brödglans och strö över önskad topping före avbakning. Körtid i maskin: 3 min långsamt, 6 min snabbtDegtemperatur: 27°C
Jästid ca: 30 min
Baktid ca: 8 min
Ingångstemperatur: 220°C
Färdigbakas i: 220°C