Vi skapar lösningar

Vi på Credin arbetar ständigt för att göra det enklare för bagerier och konditorier att nå sina mål. Tillsammans med våra kunder skapar vi lösningar och framgång.

Om oss

Med högkvalitativa och innovativa ingredienser och en förstklassig service gör vi det lättare för bagerier och konditorier att baka med hög och jämn kvalitet. Det har vi gjort ända sedan starten 1930. Vår produktportfölj omfattar ingredienser för de flesta typer av matbröd, kaffebröd och kondisbakverk.

Läs mer

Om Credingruppen och Orkla

Orkla Food Ingredients, OFI, är ett av Orklakoncernens affärsområden. OFI består av mer än 70 företag i ett drygt 20-tal länder. Credingruppen är en av affärsenheterna inom OFI, och är specialiserad på utveckling, produktion och marknadsföring av främst bageriingredienser av absolut högsta klass. Credingruppen finns med egna verksamheter inom utveckling och produktion i Sverige, Danmark, Polen och Portugal. Vi har olika produktspecialiseringar i de olika länderna, även när det gäller glutenfria produkter, veganskt och sockerfritt/alternativsötat.

Credin Sverige representerar hela Credingruppen på den svenska marknaden där vi förser våra kunder med produkter och erfarenheter från Credingruppens samtliga marknader.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är ledstjärnan i vårt beteende och i de beslut vi tar. Dessa kompromissar vi aldrig med.

Modig

Modig betyder att vi vågar. Vi vågar prova nya vägar, sätta ambitiösa mål och ta oss an och slutföra svåra uppdrag och utmaningar.

Pålitlig

Pålitlig betyder att vi är trovärdiga och tar ansvar. Vi håller det vi lovar och därför litar kunder, kollegor och andra på oss.

Inspirerande

En Credinare inspirerar andra. Vi inspirerar våra kollegor, våra kunder och andra, genom att hjälpa varandra och dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Vill du bli en av oss?

Vi på Credin Sverige är ett gott gäng som trivs med att arbeta tillsammans. Nu har vi två lediga tjänster. Vi söker dels en Kvalitetschef, dels en Inköpare. Är du pigg på en ny utmaning i ett fint företag i en härlig bransch så kan någon av dessa tjänster vara något för dig. Klicka in och läs mer. Vill du spontanansöka så är du välkommen att skicka ett mail till rekrytering@credin.se