Receptkategori: Bröd

Hälsö Fullkorn

Brödbas Hälsö ger ett mörkt fiberrikt bröd med rustik karaktär och god maltsmak. Basen innehåller linfrö och solrosfrö och är lämpligt för bröd med rustikare karaktär. I detta recept har vi även fullkornsvetemjöl vilket gör att brödet blir ett fullkornsbröd, med 23 % fullkorn.

Chiabröd Original

Chiabas ger ett ljust bröd med 5 % chiafrön. Chiafrön anses vara ett av världens nyttigaste livsmedel med högt innehåll av både omega-3, järn, kalcium, antioxidanter och kostfiber.

Syrlig Hälsö

Brödbas Hälsö ger ett mörkt fiberrikt bröd med rustik karaktär och god maltsmak. Basen innehåller linfrö och solrosfrö och är lämpligt för bröd med rustikare karaktär. I detta recept har vi tillsatt Rågsurdeg 60i (från Kåkå) och filmjölk vilket ger en härlig syra i brödet.

Rusti Rågsur med honung

Rustibas ger ett mellangrovt, fiberrikt bröd och innehåller kruskakli. Rågsurdeg 60i (från Kåkå) och honung ger detta bröd ytterligare karaktär.

Rustibas Original

Rustibas ger ett mellangrovt, fiberrikt bröd. Innehåller kruskakli.

Chia Fullkorn

Chiabas ger ett ljust bröd med 5 % chiafrön. Chiafrön anses vara ett av världens nyttigaste livsmedel med högt innehåll av både omega-3, järn, kalcium, antioxidanter och kostfiber. Detta recept innehåller fullkornsvetemjöl vilket gör att du kan deklarera brödet som ett fullkornsbröd. Innehåller 25 % fullkorn

Chiabröd med russin

Chiabas ger ett ljust bröd med 5 % chiafrön. Chiafrön anses vara ett av världens nyttigaste livsmedel med högt innehåll av både omega-3, järn, kalcium, antioxidanter och kostfiber. I detta bröd har vi tillsatt russin och även sötat med lite honung.