Värmlandsbas
Mustigt och mörkt bröd med tydlig maltdoft som innehåller klipptråg, skållning, surdeg och vetegroddar. Dosering: 45 %.
Mustigt och mörkt bröd med tydlig maltdoft som innehåller klipptråg, skållning, surdeg och vetegroddar. Dosering: 45 %.
En bas för potatisbröd. Saftigt med mycket god färskhållning, härligarom och yta. Innehåller potatisflingor och vasslepulver. Dosering: 35 %.
Basblandning för majsbröd. Innehåller både majsmjöl och bitar avmajs som ger en aptitligt gul färg. Dosering: 50 %.
Koncentrat utan salt för en lite mörkare ciabatta med maltkaraktär.Innehåller även linfrö och hirsfrö. Dosering: 10 %.
Ett mörkt fiberrikt bröd med rustik karaktär och god maltsmak.Innehåller linfrö och solrosfrö och är lämpligt för bröd med rustikarekaraktär. Dosering: 50 %.
Ett sötat mellangrovt rågbröd med solrosfrö och linfrö. En av våramest populära brödbaser. Dosering: 35 %.
Ett ljust bröd med 5% chiafrö. Chiafrö anses vara ett av världensnyttigaste livsmedel med högt innehåll av både omega-3, järn,kalcium, antioxidanter och kostfiber. Dosering: 30 %.
Fyrkornsbas ger ett smakfullt bröd med både korn, havre, vete och råg. Dosering: 30 %