Bröd

Värmlandsbas

Mustigt och mörkt bröd med tydlig maltdoft som innehåller klipptråg, skållning, surdeg och vetegroddar. Dosering: 45 %.

Ven

En bas för potatisbröd. Saftigt med mycket god färskhållning, härligarom och yta. Innehåller potatisflingor och vasslepulver. Dosering: 35 %.

Rågger

Ett kompaktare mörkt rågbröd med rågskållning och surdeg.Dosering: 35 %.

Majsan Grundrecept

Basblandning för majsbröd. Innehåller både majsmjöl och bitar avmajs som ger en aptitligt gul färg. Dosering: 50 %.

Lantciabatta SF WS

Koncentrat utan salt för en lite mörkare ciabatta med maltkaraktär.Innehåller även linfrö och hirsfrö. Dosering: 10 %.

Hälsö Grundrecept

Ett mörkt fiberrikt bröd med rustik karaktär och god maltsmak.Innehåller linfrö och solrosfrö och är lämpligt för bröd med rustikarekaraktär. Dosering: 50 %.

Frukostråg Grundrecept

Ett sötat mellangrovt rågbröd med solrosfrö och linfrö. En av våramest populära brödbaser. Dosering: 35 %.

Chiabröd Grundrecept

Ett ljust bröd med 5% chiafrö. Chiafrö anses vara ett av världensnyttigaste livsmedel med högt innehåll av både omega-3, järn,kalcium, antioxidanter och kostfiber. Dosering: 30 %.