Månadens ingrediens

Här hittar ni en ny spännande ingrediens varje månad.

Med Månadens ingrediens vill vi uppmärksamma branschen på en, eller ett par olika ingredienser i Credins sortiment, som vi tycker kan tillföra värde i bageriets eller konditoriets sortiment den närmaste framtiden, och om du så tycker, även på längre sikt.

Vi uppmärksammar genom att berätta lite om ingrediensen som sådan och vi ger dig ett par recept som inspiration. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på Credin Sverige eller din kontakt på KåKå. KåKå marknadsför de ingredienser vi presenterar som Månadens ingrediens.

Med hopp om att vi ska ge dig inspiration under hela 2021 att förnya din bröd- och kondishylla

Månadens ingrediens i oktober

 

Kesskos moussepulver – för god smak och lönsamhet.

Moussepulver är ett snabbt, enkelt och smidigt sätt att tillverka mousse, utan att göra avkall på kvalitén. Du sparar tid och kostnader jämfört med att göra mousser från grunden. En praktisk fördel med Kesskos moussepulver är att de kommer i hink, vilket gör dem väldigt lätthanterliga.

Smaken är anledningen att välja just Kesskos moussepulver

Praktiskt och ekonomiskt i all ära. Om inte smakerna sitter spelar det ingen roll. Men det gör de med Kesskos moussepulver. Kunder beskriver smakerna som ”äkta”, ”tydliga” och ”mycket goda”.

Bara naturliga smaker – riktig frukt i alla.

En av hemligheterna bakom smakerna är att Kesskos moussepulver enbart smaksätts med naturliga aromer och riktig frukt. Alla fruktmousser innehåller torkad frukt, antingen i bitar eller i form av pulver. Därför upplevs smakerna av konsumenterna som ”äkta” och ”mycket goda”.

 

I vårt sortiment ingår också moussepulver som inte innehåller tillsatt mjölk eller laktos.

 

Här bjuder vi på ett recept på Blodapelsintårta och lite bilder som kan inspirera dig att göra mer moussebakverk.

Klicka här för att komma till receptet på Blodapelsintårta

 

Vänd dig till KåKå som har hela vårt fina sortiment av moussepulver på lager.

 

Vi önskar dig en skön höst!