Månadens ingrediens

Här hittar ni en ny spännande ingrediens varje månad.

Månadens ingrediens i oktober är Danskt rågbröd

I oktober bjuder vi dig på ett recept på ett smakrikt och mustigt Danskt rågbröd, med en härlig textur. Du får recept på både sockerfritt och sötat Danskt rågbröd, så kan du välja vad som passar dig och dina kunder bäst. Och du får en bra ekonomisk kalkyl med Credins mix Danskt rågbröd.

Förutom rågmjöl och torkad surdeg av råg innehåller denna mix solroskärnor och linfrö. Vi har valt mältade rågflingor i mixen istället för klippt råg vilket dels ger en mustig smak och dels slipper du tänka på att lägga klippt råg i blöt. Detta gör att du både sparar mycket tid och att du kan ta en order på denna typ av grovt rågbröd och leverera med kort varsel.

I bifogade dokument hittar du riktrecept på både osötat och sötat Danskt rågbröd.

Vårt Danskt rågbröd får du antingen genom Credin Sverige eller KåKå.

Lycka till!

Danskt rågbröd

Vi har två recept, ett som är osötat & ett som är sötat. Här kan ni se vårt recept på Osötat. Klicka här.

Och här kan ni se det sötade alternativet. Klicka här.