Salty Carameltårta

Ingredienser

Browniebotten

  • 350 g Rex
  • 350 g Ägg
  • 700 g Socker
  • 350 g Bagerivetemjöl
  • 110 g Kakao
  • 70 g Vit sirap
  • 25 g Vaniljsocker
  • 100 g Rostade Hasselnötter

Salty Caramelmousse

  • 200 g Kessko Salty Caramelmousse
  • 250 g Vatten
  • 1000 g Grädde

Extra

  • Salty Caramelfyllning
  • Mörk Tryffel

ARBETSBESKRIVNING

Browniebotten
Blanda ingredienserna till jämn smet. Fördela smeten i 16 cm anslagsringar ca 2 cm. Baka av i 190°C i ca 20 min.

Salty Caramelmousse
Vispa grädden löst. Lös upp moussepulvret i vatten och blanda ner i grädden.

Montering
Placera en browniebotten i tre 18 cm anslagsringar. Spritsa i ett lager Salty Caramel-fyllning på botten. Fyll upp anslagsringen med Salty Caramelmousse. Placera i frys tills tårtan är fryst.

Smält den Mörka Tryffeln och bred ut över tårtan. Dekorera med nötter, bär och chokladdekor eller efter eget tycke och smak.