Salty Caramel Pecanpaj

Salty Caramelfyllning är en väldigt fin, kokt kaffebrödsfyllning gjord på kondenserad mjölk med smak av karamelliserat socker och en viss sälta. Denna fyllning passar även till bullar, pajer, wienerbröd, etc. Här får du recept på en Salty Caramelpaj med pecannötter.

Ingredienser

  • 1500 g Bagerivetemjöl
  • 1000 g Rex
  • 500 g Strösocker
  • 100 g Ägg

Extra

  • Salty Caramel fyllning
  • Pecannötter

Arbetsbeskrivning

Mördeg:
Blanda ingredienserna till en deg. Placera i kyl.

Montering
Kavla ut mördegen till 2,5 mm. tjocklek. Fodra pajformar i önskad storlek.
Grovhacka pecannötter och blanda dem med Salty Caramel fyllning. Fyll pajskalen med fyllningen.
Skär ut remsor av mördegen och gör ett rutnät på pajen. Baka av i 180°C i ca 20 min.
Dekorera med hallon och pudra med florsocker.