Brödbas Hälsö ger ett mörkt fiberrikt bröd med rustik karaktär och god maltsmak. Basen innehåller linfrö och solrosfrö och är lämpligt för bröd med rustikare karaktär. I Fröig Hälsö har vi tillsatt Mr Korn Natura som är en syrad förkokt fröblandning med hela kärnor av råg, vete, linfrö och solrosfrö, vilket ger både smak och textur.
Väg upp alla ingredienser och kör allt till en smidig deg. Tillsätt Mr. Korn Natura sista minuterna av blandningstiden. Låt vila i ca 15 min. Väg upp och forma bröd efter önskad storlek och form. Jäs och baka av.
Körtid i maskin: 12 min långsamt,
Degtemperatur: 27°C
Liggtid ca: 15 min
Jästid ca: 40 min
Baktid ca: 27 min
Ingångstemperatur: 240°C
Färdigbakas i: 200°C