Dessertbägare Mango

Ingredienser

Digestiveströssel

  • 500 g Strösocker
  • 500 g Rex margarin
  • 10 g Vört, flytande
  • 500 g Bagerivetemjöl
  • 500 g Havregryn
  • 500 g Fullkornsvetemjöl eller Grahamsvetemjöl
  • 100 g Vaniljsocker
  • 2 g Salt
  • 10 g Bakpulver
  • 100 g Vatten

Mangomousse

  • 200 g Kesskos mangomousse
  • 250 g Vatten
  • 1000 g Grädde, lätt vispad

Extra

  • Salty Caramel filling
  • Fruktfyllning Mango

Arbetsbeskrivning

Digestiveströssel
Blanda margarin socker och vörten till jämn smet. Tillsätt resten av de torra ingredienserna, blanda tills du får ett strössel. Tillsätt vattnet och blanda så du får lite större klumpar. Stjälp upp blandningen i en kapsel och rosta den i ugnen på 180°C ca 2x10 min (rör om efter halva tiden).

Mangomousse
Vispa grädden löst. Lös upp moussepulvret i vatten och blanda ner i grädden.

Montering
Lägg strössel i botten på en bägare, spritsa ett lager med Salty Caramel filling.
Fyll upp med mangomoussen och på toppen lägger man Fruktfyllning Mango.
Dekorera efter eget tycke och smak. Vi har ett fint sortiment chokladdekorer.