Höstiga äpplebullar med vaniljkräm. Innehåller vår Äpplefyllning PF, som är palmfri. Höstfyllningen innehåller äpplepuré och äpplebitar.
Vetedeg
Väg upp alla ingredienser och kör allt till en
smidig deg. Låt vila 15-20 min.
Vaniljkräm
Vispa ihop Mix för Vaniljkräm S med vattnet.
Strössel
Blanda ingredienserna till ett strössel.
Kavla ut degen och bred ut rikligt med
Äpplefyllning PF. Rulla ihop degen och kubba
snäckor. Sätt av snäckorna i formar. Jäses.
Spritsa en klick vaniljkräm i mitten på bullen
och strö över pajströssel. Baka av.
Körtid i maskin: 3 min långsamt, 8 min snabbt
Degtemperatur: 27°C
Liggtid ca: 15 min
Jästid ca: 30 min
Baktid ca: 8 min
Ingångstemperatur: 210°C
Färdigbakas i: 210°C