
Ingredienser
Vetedeg
- Bagerivetemjöl 2400 g
- Vetelyx margarin 400 g
- Socker 400 g
- Mjölkpulver 100 g
- Jäst 150 g
- Kardemumma 30 g
- Starbake Volym CL 24 g
- Salt 20 g
- Vatten 1000 g
- Apelsinfyllning PF
- Mörk choklad
Arbetsbeskrivning
VetedegVäg upp alla ingredienser och kör allt till en smidig deg. Låt vila 15-20 min Kavla ut degen och bred ut rikligt med Apelsinfyllning PF. Hacka Mörk choklad och strö över fyllningen. Vik ihop ett treslag och sporra ut 1 cm breda remsor och snurra knutar. Jäs och baka av. Körtid i maskin: 3 min långsamt, 8 min snabbt
Degtemperatur: 27°C
Liggtid ca: 15 min
Jästid ca: 30 min
Baktid ca: 8 min
Ingångstemperatur: 210°C
Färdigbakas i: 210°C