Credin Award 2019

Värdegrunden för Credin Sverige är en gemensam utgångspunkt som hjälper oss att styra åt samma håll, trivas på jobbet och lyckas tillsammans. Värdegrunden innebär att vi ska vara Uppfinningsrika, Modiga, Ambitiösa, Involverade och Ansvarstagande.

Dessa värdeord är vår ledstjärna för hur vi beter oss gentemot och tillsammans med kunder, medarbetare samt kontakter och samarbetspartners utanför företaget.

Credin Award ges till en medarbetare som är ett föredöme i dessa avseenden och hjälper oss att styra åt samma håll, trivas på jobbet och lyckas tillsammans.

Utmärkelsen delades ut för första gången 2019 och förärades, välförtjänt framröstad av kollegorna på Credin Sverige, vår medarbetare på Innesälj Pia Hedqvist.

– Jag är otroligt glad och tacksam för den här utmärkelsen, säger Pia. Jag lägger ner mycket av min själ i jobbet. Jag vill alltid göra mitt bästa i allt jag gör, och det är roligt att det uppmärksammas. Utmärkelsen sporrar mig att fortsätta göra mitt yttersta, både för våra kunder och mina kollegor.