Årets Företagare i bageribranschen

Utmärkelsen Årets Företagare i bageribranschen instiftades av SBK, Sveriges bagare & konditorer, 2015. Den premierar det goda företagandet, omsättningstillväxt, god lönsamhetsutveckling och ett gott ledarskap.
Credin Sverige är stolt huvudsponsor till denna utmärkelse.

Vi hoppas att alla vinnare ska inspirera andra företagsledare i vår bransch att utveckla sina företag för ökad lönsamhet.

 

Årets vinnare 2019

Roy Fares och Mattias Ljungberg –Årets Företagare i bageribranschen 2019

Ägarna till MR Cake i Stockholm och Göteborg, Roy Fares och Mattias Ljungberg, har utsetts till Årets Företagare i bageribranschen, en utmärkelse som instiftats av Sveriges bagare & konditorer, med Credin Sverige som huvudsponsor.

På en hedrande 2:a plats kom Anna Björlin, Lidingö Bröd & Patisserie och välförtjänt 3:a blev Christin och Peter Halldén, Peters Konditori & Stenugnsbageri, Falkenberg. Ett stort grattis till fantastiska prestationer säger vi till de tre vinnarna.

Vi vill också gratulera Heléne och Micael Stålbom, Stålboms Konditori, Falkenberg, och Anna och Ola Lanemo, Lanemo Konditori och Bageri, Linköping, till finalplatserna. Ni är alla fem ägarkonstellationer föredömen som bagare, konditorer och företagare i vår bransch!

Prisutdelare var SBK’s VD Martin Lundell och Credin Sveriges VD Karin Andersson.

Vinnare tidigare år

2016: Christian Jörgensen, Dahls bageri, Göteborg

2017: Tobias Karlsson och Mikael Pettersson Engström, Urshultsbagarn, Urshult

2018: Linda och Markus Ekelund, Thimons Konditori, Nässjö

2019: Roy Fares och Mattias Ljungberg, MR Cake, Stockholm/Göteborg